OFERTA SPECIALA PENTRU GRUPURI – 2019

OFERTA SPECIALA PENTRU GRUPURI – 2019

Oferta speciala pentru grupuri – 2019

In perioadele 06.05–30.05 si 18.06–14.11 2019, Complexul Roua Muntilor va prezinta urmatoarea oferta speciala pentru grupuri – 2019:

  1. Rezervare cu 1 luna anterior sejurului, min. 3 nopti, min 15 camere, 10% reducere din costul cazarii (in conditiile in care se solicita cazare cu demipensiune sau pensiune completa)
  2. Rezervare min. 10 camere, min 3 nopti, 5 % reducere din costul cazarii in conditiile in care se solicita cazare cu demipensiune sau pensiune completa).
  3. Rezervare min. 15 camere, min 3 nopti, 8 % reducere din costul cazarii (in conditiile in care se solicita cazare cu demipensiune sau pensiune completa).
  4. Rezervare min. 15 camere, min 2 nopti, 5 % reducere din costul cazarii (in conditiile in care se solicita cazare cu demipensiune sau pensiune completa).
O camera prevede cazarea a 2 persoane adulte si maxim un copil pana in 12 ani, fara pat suplimentar.
Pentru copil peste 12 ani se percepe un tarif de 50% din cazare, fara pat suplimentar.
Serviciile de masa incluse in pretul unei camere, sunt prevazute pentru un numar de 2 persoane. Orice persoana in plus care doreste servicii de masa, va achita suplimentar.
Tarif pat suplimentar: 35 lei/pat/noapte. (Detalii: meniul TARIFE)

Acces gratuit la sala de agrement (tenis de masa, biliard, fotbal de masa), foisor.

Pentru un sejur de min. 3 nopti, min 10 camere (20 persoane), demipensiune sau pensiune completa, asiguram sala de curs gratis.

Internet wireless, TV si minifrigider in fiecare camera, parcare, spatiu pentru relaxare.

Accesul gratuit la bucataria pentru turisti este strict limitat la incalzirea de mancare pentru copii sub 5 ani. Alte servicii de masa, precum mic dejun, demipensiune sau pensiune completa, se pot servi in cadrul restaurantului nostru.

In cazul in care se doreste prepararea hranei de catre turisti, in regie proprie, cu accesul la bucataria prevazuta in acest scop, tariful de utilizare a bucatariei este de 25 lei/zi/persoana. In acest tarif este inclusa si punerea la dispozitie de vesela si tacamuri, ustensile de preparare a hranei, in limita a 30 de persoane.

Exceptie face prepararea de produse la gratarul din foisor, aceasta fiind gratuita.

Complexul nu pune gratuit la dispozitie lemne de foc, tacamuri, vesela si alte accesorii pentru prepararea mancarii din afara unitatii.

* – Ofertele speciale nu se cumuleaza. In functie de situatie, puteti beneficia de una dintre oferte, cea pe care o considerati mai avantajoasa pentru Dvs.

Oferta speciala pentru grupuri - 2019

Pentru oferte la mare, Eforie Nord, vizitati www.vila-bendis.ro

Comments are closed.